Justin Bieber je popolnoma odpovedal svojo svetovno turnejo

Justin Bieber je odpovedal vse preostale datume svoje turneje Justice World Tour. Razlog so zdravstvene težave.

29-letni glasbenik je turnejo Justice večkrat preložil, potem ko je lani poleti razkril, da trpi za paralizo obraza. Za zadnjo odpoved, ki je bila objavljena na uradnem Twitter računu turneje, še ni bil podan noben razlog.

Septembra je glasbenik na Instagramu razkril, da so mu diagnosticirali sindrom Ramsay Hunt. “Prejšnji konec tedna sem nastopil na glasbenem festivalu Rock In Rio in dal vse od sebe, ljudem v Braziliji.” je zapisal Bieber in dodal, da ga je “izčrpanost udarila.”

Po posvetu z zdravniki, družinskimi člani in člani ekipe je pevec obvestil oboževalce, da ima njegovo zdravje prednost pred turnejo. “Zdaj si bom vzel odmor od turnej. Vse bo v redu, a potrebujem čas za počitek in okrevanje,” je dodal.

VIR Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Shakira o besedilu, ki ga je posvetila bivšemu

Kolumbijska zvezdnica Shakira je dejala: “Pesmi, ki jih pišem, so zame najboljša terapija. Njihov učinek je boljši kot seansa s psihologom ali psihoanalitikom.” To je povedala v prvem intervjuju, ki ga je dala po objavi pesmi, v kateri ostro obračunava s svojim nekdanjim partnerjem Gerardom Piqueja… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja