Madonna zaradi horoskopa noče sodelovati z določeno skupino ljudi

Tako imenovana kraljica popa Madonna naj bi imela pravilo, da ne dela z določeno skupino ljudi. To so ljudje, ki so rojeni v znamenju škorpijona.

Astrologija je v življenju priljubljene pevke očitno zelo pomembna. Njen sodelavec, producent, režiser in scenarist Ryan Murphy je v podcastu And That’s What You Really Missed opisal, da Madonna zavrača sodelovanje in projekte s skoraj vsemi, ki so rojeni v tem znaku.

Še več, Murphy, ki je škorpijon, je moral lagati o svojem datumu rojstva, da je Madonna pristala na sodelovanje z njim. “Odletel sem v New York in v dvigalu, do njene sobe, me je njen moški vprašal, kdaj sem se rodil,” je začel Murphy in nato nadaljeval.

“Lagal sem o svojem datumu rojstva”

Murphy je dejal: “Presenetilo me je to vprašanje, potem pa ga je ponovil. Povedal sem mu, da sem rojen 9. novembra, on pa me je vprašal: ‘Ali si škorpijon?’ Odgovoril sem mu, da sem. Na kar mi je svetoval, naj tega vseeno ne omenjam pred Madonno, ker me ne bo najela.”

“Vprašal sem ga: ‘O čem govoriš?’ In potem mi je rekel, da ne ve točno zakaj, a naj preprosto ne omenjam, da sem po horoskopu škorpijon. Izmislim naj si kakšen drug datum,” je dejal Murphy.

Na koncu srečanja ga je Madonna v resnici vprašala, kdaj se je rodil. “Rekel sem ji, da sem rojen 3. septembra, to je rojstni dan moje mame. Ona pa mi je odgovorila: ‘O dobro, devica si.’ Komaj sem prišel v preddverje, že se je odločila in dobil sem službo,« je dejal Murphy. Ponosno je povedal s kakšnim velikim veseljem je delal z njo.

“Z Madonno sem imel odlično izkušnjo. Ne najdem dovolj besed, da bi jo pohvalil. Bila je zelo prijazna, a tega okoli škorpijonov nisem nikoli izvedel. Kdo ve, morda je bila vse skupaj le interna šala,” je zaključil Murphy.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja