Najboljše večplastne pričeske za vsako gostoto in dolžino las

Čutite, da potrebujete spremembo in iščete novo pričesko, a kljub temu ne želite spremeniti dolžino las in tvegati drastičnega striženja? Slojevito striženje je prava rešitev za vas. So super šik, trendovski in primerni za vse tipe in dolžine las. In majhne spremembe lahko naredijo veliko razliko.

Vsestranska narava večplastnih pričesk pomeni, da obstaja frizura, ki ustreza vsaki ženski. Dodatna prednost je, da bodo vaši lasje uživali v dodatnem volumnu (seveda le, če ga potrebujete!). Poleg tega lahko dobro izbrana večplastna pričeska pomladi vaš videz. Obenem vam bo olajšala delo pri “delanju frizure”, saj jih je lažje vzdrževati in oblikovati.

Če niste prepričani, katero izbrati, vam ponujamo seznam večplastnih pričesk za vsako vrsto in dolžino las.

8 najboljših večplastnih pričesk leta 2023

Kratki tanki lasje: skrite, mehke plasti

Kratki gosti lasje: vidne plasti

Tanki lasje srednje dolžine: večplastni ležerni valovi

Srednje dolgi gosti lasje: dolgi sloji, ki uokvirjajo obraz

Dolgi tanki lasje: mehki, minimalistični sloji

Dolgi gosti lasje: chandelier plasti ali metuljasto striženje

Naravno skodrani kratki lasje: wolf pričeska

Naravno skodrani dolgi lasje: dolgi shag

VIR Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Nekaj nasvetov, da bodo naelektreni lasje preteklost

V hladnem obdobju leta se zdi, da prameni las sodelujejo v nekem znanstvenem eksperimentu. Ko govorimo o znanosti, je nemogoče, da se ne vprašamo, kaj je sploh razlog za pojav elektrike. Ko pride do trenja med dvema različnima materialoma, se izkaže, da se tudi elektroni prenašajo z ene površine na drugo. Na površini, ki slabo prevaja elektriko (kot so lasje), nastane naelektrenje in elektroni ostanejo tam, ker nimajo kam. Kot epilog tega lasje štrlijo, torej dobijo tisti neurejen, naelektren videz. Strokovnjaki razkrivajo, kako se z njim spopasti… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja