Obrvi v 2023 – kakšni trendi obrvi nas čakajo letos?

Kakšni trendi obrvi nas čakajo letos? Lepe, naravne in urejene obrvi nikoli ne bodo šle iz mode, a je v zadnjih letih opaziti, da se pojavljajo različni slogi obrvi. Tukaj je nekaj trendov, na katere morate biti pozorni, saj se zdi, da bodo v prihodnjem obdobju zelo priljubljeni …

Milo/laminirano – polirane obrvi

Na družbenih omrežjih so že nekaj časa priljubljene “obrvi iz mila” in nič ne kaže, da bodo izginile.

Trend vključuje uporabo trdnega mila in čopiča. Milo deluje kot pomada, ki okrepi dlake , da ustvarijo bolj poln, puhast videz in jih natančno oblikujejo.

Največji trend za obrvi je še vedno plastificiranje obrvi. Če je opravljeno pravilno, lahko s tem tretmajem ukrotite in lepo oblikujete svoje obrvi.

Ta zelo preprosta lepotna tehnika vključuje uporabo kemičnega sredstva, ki poravna obrvi in ​​poskrbi, da dlačice ves dan stojijo naravnost. Trenutno ima 947 milijonov ogledov na TikToku in ženske so navdušene nad videzom obrvi, ki ga daje.

Med obema tretmajema lahko uporabimo staro šolsko tehniko mila, lahko pa tudi izdelke, kot so geli za obrvi in ​​maskare , natančni svinčniki za obrvi pa lahko pomagajo zapolniti vrzeli in ustvariti volumen.

Naravne obrvi – vedno v modi

Kljub vznemirljivim trendom, ki prihajajo in gredo, urejene naravne in pravilno oblikovane obrvi ne bodo nikoli iz mode. Od začetka pandemije Covid-19 je naravna lepota zamenjala močna ličila in goste temne obrvi z videzom svežega in naravnega obraza.

Da bi dosegli čim bolj naraven videz obrvi, profesionalni vizažisti uporabljajo samo fin, koničast svinčnik za obrvi, da ustvarijo tanke, pernate poteze v vdolbinah obrvi.

Tehnika mikrobladinga lahko podpre ta videz tudi z ustvarjanjem volumna in ustvarjanjem naravnih lasnih potez.

Pobeljene obrvi – trend, ki se je razcvetel na Tik Toku

Zadnje leto smo lahko na modnih pistah in obrazih nekaterih javnih osebnosti videli zelo svetle, beljene obrvi. Sodeč po številkah na Tik Toku bi rekli, da ta trend postaja vse bolj priljubljen.

S koreninami v queer kulturi, ki jo pogosto opisujejo kot ‘spolno nevtralne obrvi’, beljene obrvi še naprej prevladujejo na modni sceni in so pritegnile veliko pozornosti na modnih pistah kolekcij za pomlad 2023.

https://www.instagram.com/p/Conm5_eP0xY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=773b8b9f-cfae-40b4-ac47-ef17eabab639

Slavne osebnosti, kot so Julia Fox, Noah Cyrus, Kendall Jenner in celo Madonna, so ta videz preizkusile in se odločile za popolnoma beljene obrvi.

Čeprav postaja vse bolj priljubljeno, beljenje obrvi ni nekaj, kar tradicionalno ponujajo strokovnjaki za obrvi in ​​trepalnice. To pomeni, da si stranke, pogosto brez znanja in izkušenj z uporabo belila in hidrogena, belijo obrvi kar doma.

Vendar pa beljenje doma prinaša tudi tveganje!

Nepravilno beljene obrvi lahko postanejo oranžne namesto bele/modre, dlačice lahko postanejo izredno porozne in poškodovane, v najslabšem primeru, ko kemikalije predolgo ostanejo na obrveh, lahko dlačice celo izpadejo!

Zelo tanke obrvi – devetdeseta so spet v modi

Stanjšane obrvi iz devetdesetih so spet v stilu!

To je odlična novica za vse, ki ste se v 90. in 20. letih preveč pulili. Manj dobra pa je za tiste s polnejšimi obrvmi. Kot so se mnogi naučili lekcije, je dobra novica ta, da lahko te obrvi dosežete brez puljenja ali voskanja.

Najboljši način, da ustvarite iluzijo izjemno tanke obrvi, je, da narišete tanko črto na notranji strani obrvi. Nato pa s čopičem nanesete gel vzdolž obrvi in ​​zmešajte ščetine, da ustvarite tanjši, bolj definiran videz.

Ravne obrvi – po vzoru ene in edine Audrey

Strokovnjaki napovedujejo, da bodo “ravne obrvi” v modi leta 2023, zvezdnice, kot je Ariana Grande, pa že pretresajo drzen videz brez obokov, ki ga je popularizirala brezčasna filmska ikona Audrey Hepburn.

Videz je bil viden tudi pri Meghan Markle in Lily Collins.

Če imate velike oči in temne lase, vam bo ta videz zelo pristajal. Pustite, da se rep obrvi nekoliko privzdigne, da vizualno odprete oči in dvignete obraz, hkrati pa ohranite mladostne in sveže oči.

Mavrične obrvi

2023 bo v duhu barv! Še posebej poleti, ko več ljudi išče svoj pristen stil in eksperimentira s svojim videzom. Obrvi v mavričnih barvah ne bomo več videli samo na modni pisti, ampak tudi vsak dan, ko se sprehajamo po ulici!

Trend barvanih obrvi je dosegel vrhunec okoli leta 2014 in naj bi se vrnil leta 2023. Generacija Z še posebej sprejema obrvi v vseh barvah mavrice, kot jih vidimo pri pevki Lizzo in manekenki Cari Delevingne.

Ta videz je najlažje doseči na že posvetljenih ali naravno svetlih obrveh, obstaja pa več možnosti, kako ta videz doseči z ličenjem. Ena je pisana maskara za trepalnice ali obrvi, ki se uporablja na enak način kot gel za obrvi ali tako, da se močno pigmentirano senčilo zmeša z gelom za obrvi.

Napoveduje se tudi, da bodo v poletnem obdobju priljubljeni različni okraski za obrvi.

Kot lahko vidite, je leto 2023, leto eksperimentiranja z obrvmi, zato sprejmite trend, za katerega menite, da vam najbolj ustreza!

Vir Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja