Pozabite na tradicionalni “balayage”, prihaja nova vrsta pramenov

Ne glede na vašo barvo las, če iščete osvežitev, da svoji pričeski dodate večdimenzionalnost, so poudarki pramenov na ”candle lights” način, odlična možnost. Po ličenju in manikuri v stilu tihega ali subtilnega luksuza nas ne preseneča subtilen način tudi pri barvanju las. Svetovni koloristi napovedujejo tehniko barvanja las, ki sledi vedno bolj priljubljenemu trendu.

Gre za novo tehniko nanašanja pramenov, ki so jo frizerski strokovnjaki poimenovali ”candle lights”. Predstavljajte si vzdušje v sobi, obsijani s svečami. Je nežna in subtilna, “diši” po dekadenci in romantiki.

Kaj so prameni ”candle lights”?

To je tehnika barvanja las, ki daje vašim lasem, ne le naraven in prefinjen videz s sijočim sijajem, temveč tudi lepši in elegantnejši. Pramene dobimo z izboljšano različico tehnike ”balayage”, le da posvetljevalec na lase nanesemo s prsti. To ustvari bolj razpršen videz, za razliko od tradicionalnih pramenov, ki se nanašajo s folijami.

Za koga je ta tehnika najbolj zaželena?

Prameni v obliki svečk so idealni za ljudi, ki želijo subtilno spremembo barve las. Uporabljajo se lahko tudi za dodajanje dimenzije in globine lasem, ki so naravno temni ali enodimenzionalni. Ta vrsta pramenov se lahko naredi na vseh barvah las. Najbolj priljubljena pa je pri rjavolaskah in blondinkah. Naredite jih lahko tudi na laseh, ki že imajo pramena ali so pobarvani.

Prednosti:

  • Lasem dajejo sijaj in naraven videz.
  • Vašim lasem lahko dodajo večdimenzionalnost in globino.
  • Enostavni so za vzdrževanje, dobro izgledajo tudi, ko se korenine razrastejo.
  • Lahko jih naredite na vseh barvah las.
  • Pristajajo vsakemu tenu kože.

Slabosti:

  • Ker gre za novo metodo, je lahko dražja od tradicionalnih pramenov.
  • Bodite pripravljeni preživeti nekaj časa v salonu. Postopek barvanja lahko traja dlje kot nanos tradicionalnih poudarkov.
  • Ta vrsta pramen ni tako opazna kot tradicionalna pramena.

vir Foto: Pixabay Princesa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja