Parada plesa: Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec pričakujeta dojenčka!

Parada plesa: Naš najprepoznavnejši plesalec v svetu Aljaž Škorjanec je z ženo Janette obelodanil novico, da pričakujeta dojenčka!

Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara Škorjanec, zvezdnika šova Strictly Come Dancing, sta ekskluzivno novico, da je Janette noseča, sporočila oz. podala v intervjuju za britansko revijo Hello! Magazine. Par je v Angliji izjemno popularen in skrbno izbira, komu, kdaj in kaj zaupa. Hello! Magazine sodi pri njiju med zaupanja vredne revije, saj o njiju redno objavlja novice tako s plesnega kot zasebnega področja. Vprašanja, kdaj bosta postala starša, so bila s strani novinarjev zelo pogosta. Sploh po lanski oz. predlanski odločitvi, da zapustita šov Strictly Come Dancing in se posvetita svojim projektom. Tu si lahko ogledate intervju za Hello! Magazine!

Aljaž in Janette sta novico o nosečnosti ekskluzivno zaupala reviji Hello! Magazine in naslovnico objavila na družbenih omrežjih.

Tako je novica o Janettini nosečnosti naletela na val odobravanja, jasno tudi na družbenih omrežjih, tudi zato, ker je, kot pravita v intervjuju, zanosila po naravni poti. Janette je bila že odločena, da začne s postopkom umetne oploditve lani decembra, zato je veselje o naravni nosečnosti še toliko večje… več na Parada plesa.

Foto: Lea Slapar

Ne spreglejte…

Sarah Jessica Parker v novih Gucci x Birkenstock natikačih

Sarah Jessico Parker so opazili na ulicah New Yorka, kjer je na snemanju druge sezone ponovnega zagona serije Seks v mestu. Sarah Jessica pa je razkrila tudi prihajajoče sodelovanje.

Gucci bo namreč združil moči z Birkenstockom. Paparaci so pokazali par Guccijevih copat z monogramom, poudarek je na Birkenstock Boston silhueti.

Sarah Jessica Parker, ki je znana po svojih velikih modnih izbirah v vlogi Carrie Bradshaw, oboževalce še naprej preseneča z drugačnimi oblačili. Ta odstopajo od njene tradicionalne glamurozne garderobe… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja