Princesa Kate Middleton na rdeči preprogi pozornost pritegnila z uhani, ki stanejo 16 evrov

Princesa Kate Middleton je na podelitvi britanskih filmskih nagrad BAFTA tokrat navdušila z izbiro zelo dostopnega modnega dodatka, in sicer uhanih, ki stanejo pičlih 16 evrov.

Po rdeči preprogi se je v družbi moža, princa Williama, sprehodila v čudoviti beli kreaciji luksuzne hiše Alexander McQueen.

Obleko z enim ramenom smo na njej videli že leta 2019, za to priložnost  so jo sicer nekoliko spremenili. Namesto cvetličnih detajlov na rami si je nadela ogrinjalo, ki nežno pada čez ramena. Dodala je še črne rokavice Cornelie James, kot detajl pa je izbrala zlate uhane iz… več tukaj.

Foto: Twitter

Ne spreglejte…

Objavljen še nikoli viden posnetek Titanika

Objavljen je bil še nikoli viden posnetek Titanika s podvodne odprave leta 1986. Gre za odpravo, med katero je bil Titanik prvič fotografiran od blizu.

Ko je Titanik aprila 1912 na svoji prvi plovbi trčil v ledeno goro je v brodolomu umrlo 1500 ljudi.

Ladja je plula iz Southamptona v Veliki Britaniji v New York v ZDA.

Titanic je bil ob krstu 2. aprila 1912 največja in najbolj razkošna potniška ladja na svetu, bila je druga od treh ladij iz razreda Olympic britanske družbe White Star Line. Bil je tudi ena od prvih prekooceanskih ladij z bazenom na krovu. Ladja je bila zgrajena v ladjedelnici Harland & Wolff v Belfastu. Konstruktor ladje in glavni arhitekt Thomas Andrews je umrl v nesreči… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja