Pevka Danijela Martinović ima novega fanta

Splitska pevka Danijela je že nekaj časa v zvezi s kriminalističnim inšpektorjem Josipom Plavićem.

Kot pravi pevka, je Plavića spoznala, ko je njen odvetnik, pred približno letom dni, vložil ovadbo zaradi kraje identitete prek interneta. Policija je primer hitro rešila, pevka in inšpektor pa sta se družila še naprej.

Danijela je povedala: “Vse se je začelo z nenačrtovanim telefonskim klicem, ki se je očitno moral zgoditi. Ko sva se spoznala, sva se veliko pogovarjala. Počasi sva začela opažati, da imava enake vrednote, poglede na življenje in svet okoli naju ter celo nekaj sanj.”

Po 24 letih se je razšla s Petrom Grašom

To je prvo javno razmerje Danijeli Martinović, potem ko je leta 2021 prekinila 24-letno razmerje s Petrom Grašem. Nekaj ​​mesecev kasneje se je razvedelo, da je Grašo v razmerju s Hano Huljić. Kmalu je prišlo na dan, da se bo par poročil. Grašo in Hana sta se poročila v začetku leta 2022 in istega leta postala starša male Albe.

Petar Grašo in Danijela Martinović sta se spoznala leta 1995 na Dori v Opatiji. Dve leti pozneje sta začela razmerje. Par je bilo, v javnosti, redko videti skupaj. Večkrat sta poudarila, da njuna zveza ne potrebuje poroke, da bi lahko ostala drug z drugim.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja