Pevka je razkrila, po kateri hrani hrepeni med nosečnostjo

Pevka Jessie J se je po letih veganstva vrnila k uživanju mesa. Ugotovila je, da med nosečnostjo hrepeni po mesu, ki ga ne uživa že od leta 2017. Zdravniki so ji namreč svetovali, naj postane vegetarijanka.

“Rekli so mi, da ne bom mogla imeti otrok. Mislila sem, da to ni mogoče, ker imajo vse ženske in moški težave s plodnostjo. Vendar sem najprej iz prehrane izločila sladkor, da bi preprečila kopičenje bakterij v telesu. Šele takrat sem ugotovila, kako dobro mi je bilo. Bila sem boljše volje in bolje sem spala,” je pevka povedala v intervjuju za Plant Based News.

Po tem je tudi nehala jesti meso, a je podlegla nosečniškemu hrepenenju, ki ga je čutila.

Jessie J, s pravim imenom Jessica Cornish, je sporočila, da je imela spontani splav novembra 2021. V začetku januarja letos je s svojimi sledilci delila veselo novico, da je spet noseča.

“Tako sem vesela in prestrašena, da to delim. Prosim, bodite nežni z mano,” je pevka zapisala v naslovu videa. V njem je pokazala fotografije testa nosečnosti in nosečniškega trebuščka. Rok poroda in ime očeta otroka ni razkrila. Pred dnevi je sporočila, da nosi fantka.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja