“Vanilla girl” videz naravne lepote, 600 milijonov ogledov na TikToku

Če je bila ”clean girl” glavni arhetip lepote leta 2022, se je letos rodil nov trend. Imenuje se vanilla girl. Novi videz, ki je postal viralen na TikToku (zbral je skoraj 600 milijonov ogledov), se opira na zmagovalni trio: luksuz, mehkobni odtenki in naravni videz.

Zlati lasje in sijoča ​​polt

Prevzema poletno estetiko, vanilla girl ponuja sproščen, svetel in naraven vtis, ki sloni na paleti nežnih barv. Daje vam dozo ležerne elegance, ki daje prednost svežemu in prozornemu videzu, tako da se počutite kar najbolj udobno v svoji koži.

Kako doseči videz vanilla girl

Če želite prevzeti uglajeno estetiko ambasadork tega videza, kot so Matilda Djerf, Paige Lorenze ali Carla Ginola, je to pet bistvenih stvari, ki bi jih morali kopirati.

1. Naličeno brez ličil

Glavno vodilo tega videza je – manj je več. Z drugimi besedami, namesto težkega pudra se odločite za lažjo podlago, kot je BB ali CC krema s subtilnim sijajem. Tako dobite naravno sijočo in zdravo polt brez učinka maske.

2. Pokažite svoje pege

Leitmotiv videza vanilla girl so pege. Če jih imate, jih nikoli ne poskušajte skriti z močnim pudrom ali korektorjem. Če pegic nimate, a bi jih radi imeli, jih poskusite “narisati” s temnim sprejem za vraščanje las ali rjavim črtalom za oči.

3. Barva ustnic sijaj kože

Pri ustnicah so navodila preprosta: ostanemo zvesti naravni barvi ustnic. Poudarite jih s tanko plastjo šminke v nude odtenku, na katero boste nanesli malo prozornega glosa.

4. Sveža lica

Če želite v svojo zimsko polt vnesti nekaj zdrave barve in svežine, se odločite za svetlo rdečilo in/ali bronzer. Tako bo videti, kot da ste dan preživeli na plaži, se nastavljali soncu in igrali odbojko na mivki.

5. Zlati osvetljevalec

Da bi dosegli ta posončen in sijoč videz, je osvetljevalec obvezen. Za popolnost, kot zadnji detajl vašega sijočega ličila, nanesite osvetljevalec na vrhove ličnic, vendar, za subtilen učinek, v majhnih odmerkih.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja