Prva ženska v zgodovini, s 400 milijoni sledilcev

elena Gomez je postala prva ženska, ki ji na Instagramu sledi več kot 400 milijonov uporabnikov. Medtem ko je pevka in igralka trenutno najbolj spremljana ženska, je nogometaš Cristiano Ronaldo na splošno najbolj spremljana oseba na tej platformi, ima namreč 562 milijonov sledilcev. Za njim je Lionel Messi, ki mu sledi 442 milijonov ljudi. 

Zadnja objava Selene Gomez na Instagramu je fotografija, na kateri pozira v povsem naravni različici , brez ličil, s čimer je razveselila svoje oboževalce. Ob slikah je dodala opis Violet Chemistry, kar je ime pesmi njene kolegice in prijateljice Miley Cyrus.

Miley Cyrus ji je v komentarju pustila rdeč srček, prav tako Michelle Pfeiffer. Številne druge zvezdnice, kot so Paris Hilton, Jessica Capshaw, Suede Brooks, pa so ji pustile emotikone in sporočila, v katerih poudarjajo, kako lepa je.

V 24 urah jo je posledilo več kot dva milijona ljudi

Mimogrede, Seleno je na Instagramu v enem dnevu posledilo več kot dva milijona ljudi. In tako je postala najbolj sledila ženska na Instagramu. S prestola je vrgla Kylie Jenne. Razlog pa je drama med obema, v katero je vključena tudi Hailey Bieber, žena Justina Bieberja…. o tem smo pisali tukaj.

Vse se je začelo 22. februarja. Milijone oboževalcev je namreč ugotovilo, da se Hailey in Kylie na družbenih omrežjih posmehujeta Seleni zaradi njenega videza. Bilo je na isti dan, ko je Selena zrinila Kylie kot najbolj sledila ženska na Instagramu.

Kmalu se je na družbenih omrežjih začela prava zvezdniška vojna. Milijoni ljudi so stopili v bran Seleni Gomez in začeli vabiti druge, naj ji sledijo na družbenih omrežjih, ter Kylie in Hailey. Število njunih sledilcev je hitro začelo upadati za več sto tisoč ljudi, medtem ko je Selenino šlo s 381 milijonov na več kot 400 milijonov.

Vir Foto: Instagram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja