Robbie Williams iz občinstva izbral isto osebo

Priljubljeni glasbenik Robbie Williams je trenutno na slavnostni evropski turneji “XXV European tour”. Nastopa pred razprodanimi arenami in dvoranami po stari celini. Williams je v svoji 25-letni samostojni karieri, še dlje pa kot član skupine Take That, zagotovo doživel marsikaj. A ena stvar, ki se mu je zgodila v Budimpešti, ga je dobesedno podrla z nog. Dogodek ga je tako šokiral, da ga je britanski glasbenik delil na svojem Instagram profilu.

V enem delu koncerta Williams izbere nekoga iz občinstva, da se mu pridruži na odru. V Budimpešti je iz polne Budimpeške arene naključno izbral moškega, ki ga je izbral že pred 20-imi leti. To naključje ga je tako osrečilo, da je navdušeni Robbie, delil njune skupne fotografije. Šokiralo ga je, ko je izvedel, da je leta 2003 na koncertu v Budimpešti iz občinstva izvlekel isto osebo.

Ob fotografijah je Robbie zapisal: “To se je zgodilo neko noč v Budimpešti. Izbral sem nekoga iz množice, da pride na oder. In kar je nenavadno, izbral sem istega tipa, ki sem ga izbral iz množice v Budimpešti pred 20 leti! Možnosti so 1 proti 174.240.000. Lepo te je videti še enkrat gospod.” Na sliki lahko vidite, da je bil Williams tokrat izjemno vesel in je poziral naslonjen na moško ramo.

XXV European tour

Robbie Williams je januarja začel turnejo ob praznovanju neverjetnih 25 let solo kariere. Vse do avgusta nastopa v največjih evropskih mestih, na največjih odrih. V okviru svoje “XXV European tour ” je Robbie določil datume za več ekskluzivnih nastopov v bolj intimnem okolju in z manjšo publiko, a na ekskluzivnih zgodovinskih lokacijah. Napovedal je tudi dva koncertna spektakla v puljski Areni, ki bosta 27. in 28. junija 2023.

Robbie Williams se deset let po nastopu na zagrebškem stadionu Maksimir vrača na Hrvaško. Britanska pop ikona in stadionska atrakcija si je za nastop na Hrvaškem izbrala morda najlepše koncertno prizorišče v tem delu Evrope – puljsko Areno. 2000 let star amfiteater bo popoln oder za dve intimni predstavi z omejenim številom vstopnic, ki sta bili razprodani že mesece vnaprej. Robbie Williams se bo na koncertu v Pulju spomnil megahitov iz svoje celotne kariere in predstavil najboljše iz svojega opusa.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja