Vadba 12-3-30: Fitnes rutina za celotno telo obnorela internet

Nov dan, nova viralna uspešnica. Internet je tokrat ponorel za vadbo 12-3-30. Predvsem zato, ker je to izjemno preprost način za krepitev celega telesa.

Trening z imenom 12-3-30 je svojo osvajalsko pot začel kje drugje kot na TikToku. O njem zdaj navdušeno govorijo fitnes guruji, pa tudi navadni ljudje, ki uživajo v prednostih tega načina vadbe. Prednost te vadbe je, da je izjemno preprosta in niti ne zahteva veliko časa. Na tekalni stezi morate preživeti le pol ure.

Trening 12-3-30

Številke 12-3-30 v bistvu predstavljajo nastavitve tekalne steze. Po angleškem sistemu se to nanaša na naklon 12, tempo 3 milje na uro (to je približno 4,8 km/h) in končno vse skupaj traja 30 minut. Jasno je, da tempo ni hiter, vendar je treba hoditi po precej strmem klancu, kar pomeni, da vključimo mišice nog in zadnjice. To vadbo je treba izvajati čim večkrat na teden, rezultat bo, po besedah ​​Lorene Giralda, uporabnika TikToka, ki stoji za to metodo, vitkejše in bolj oblikovano telo.

Njen video si je na TikToku ogledalo že skoraj 13 milijonov ljudi in mnogi so preizkusili to metodo. Odzivi so kar navdušeni, saj za gibanje res ne potrebuje nobenega posebnega znanja ali opreme (razen tekalne steze), poleg tega prinaša dobre rezultate.

Če berete oz. spremljate razne nasvete, zagotovo poznate vse prednosti redne hoje, ki so bile dokazane v številnih znanstvenih raziskavah. S tem vedenjem ne vidimo razloga, zakaj ne bi bilo vredno preizkusiti te virusne vadbe TikTok.

vir Foto: Pexels Portal24

Ne spreglejte…

6 metod kako zategniti ohlapno kožo okoli trebuha

Zaradi ravnega in vitkega trebuha se lahko počutite bolj postavne in samozavestne. Včasih lahko zaradi znatne izgube teže, staranja ali nosečnosti koža postane povešena. Ne samo, da to zmanjša vaše odlične rezultate (če ste izgubili odvečne kilograme), počutite se lahko tudi nezadovoljne.

Če se sprašujete, kaj lahko naredite za učvrstitev odvečne kože na trebuhu, je tukaj nekaj rešitev… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja